Naast schoonmaak kunnen wij van The Clean Group u op meer vlakken ontzorgen.
Ontdek hier welke mogelijkheden wij bieden:

Inrichten van uw ruimte/pand, opleverschoonmaak, tuinieren, bevoorrading, catering en klein technisch onderhoud.

Klein technisch onderhoud

Iedereen kent ze, die vervelende kleine klusjes die steeds maar blijven liggen, omdat niemand er simpelweg de tijd of kennis voor heeft om ze op te lossen. TheCleanGroup kan u hierbij een helpende hand bieden.
Niet ieder bedrijf/kantoor beschikt over een huismeester of klusjesman. Hierdoor worden de kleine storingen, zoals een lekkende kraan, kapotte lampen, een loshangend stopcontact en een scheef hangend keukendeurtje niet direct opgelost. Of kent u die situatie waarbij losse planken al jaren staan te wachten op iemand die ze als schappen aan de muur bevestigt. Moet er nog wat bijgeschilderd of gestuct dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht.

Kantoorinrichting

Voor het inrichten van uw kantoor met de gebruikelijke dispensers en afvalbakken kunt u op The Clean Group rekenen. Van inkoop tot bevestigen kunt u aan ons over laten, geheel passend bij uw budget en wensen.

Heeft u speciale voorkeur wat betreft aanpassingen van producten? Geen enkel probleem. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw product laten spuiten om het een eigen draai te geven.

Kantoorbevoorrading

Als aanvullende dienst op regulier schoonmaakwerk bieden wij u de mogelijkheid om uw voorraadbeheer gedeeltelijk over te nemen.
Zo heeft u met ons nooit meer omkijken naar:
• Toiletpapier
• Handzeep,
• Papieren handdoekjes
• Koffiebonen.

Tuinieren

Een tuin vraagt regelmatig onderhoud. Het gras moet gemaaid, de heg gesnoeid, planten verpoot, zomergoed erin, onkruid eruit. Houdt u van tuinieren? Dan is dit het werk wat u het liefste doet. Maar misschien hebt u te weinig tijd, zijn sommige klussen te zwaar of vindt u tuinieren een vervelende klus die te vaak terugkomt. Overweeg dan eens al het onderhoud of een deel daarvan uit te besteden. Dat neemt u een hele zorg uit handen en levert u tijd op die u ergens anders aan kunt besteden.

Opleveringsschoonmaak

TheCleanGroup is de ervaren kracht als het aankomt op bouwoplevering schoonmaak. Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden, is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk.
Laat ons daarom zorg dragen voor een fris en gebruiksklaar pand.

Catering

Naast dat TheCleanGroup een specialist is op het gebied van schoonmaakdiensten, zijn wij er ook voor de catering voor uw bedrijf. Wanneer u bijvoorbeeld een belangrijke vergadering hebt, kunt u bij ons terecht voor de catering daarvan.
Dit zorgt voor een professionele indruk en natuurlijk vooral voor een lekkere lunch of welkom tussendoortje! Wij zijn een echte bedrijfscateraar en leveren altijd maatwerk.