Onze werkwijze

“Niet lullen maar poetsen” dit is onze slogan maar tegelijkertijd ook onze werkwijze. Twee Rotterdammers die met dit idee begonnen zijn. Een schoonmaakbedrijf maar dan net een beetje anders.

Een facilitaire dienstverlener die meedenkt, waar vele bedrijven een lijst afwerken denken wij met de opdrachtgever mee. Is de vloer nog schoon? Geen probleem! Dan maken wij iets ander schoon. Deze mentaliteit die elke werknemer bij ons bezit plus onze werkwijze maakt ons uniek in onze markt.

Wij zorgen er dagelijks voor dat uw zaak, gerenoveerde pand/gebouw en/of kantoor tot in de puntjes schoon is!

Waarom The Clean Group?

Bij TheCleanGroup werken uitsluitend leuke en sociale mensen die verschillen van jong tot oud. Bij ons komen het harde werken en het sociale aspect perfect bij elkaar. Hierin komt “niet lullen maar poetsen” weer naar boven, maar natuurlijk is een alle tijd voor een praatje tijdens werk dit maakt het juist leuk! Niet alleen voor ons maar ook voor de opdrachtgevers. Het is belangrijk dat er een goede band tussen werknemer en opdrachtgever is. Het persoonlijke gebied is eveneens zo belangrijk als de schoonmaak, er wordt geluisterd naar elkaar.

We streven er naar dat ons personeel iedere dag met plezier de werkzaamheden uitvoert!

OVER HET TEAM:

Naar onze mening speelt de onderlinge sfeer en het gevoel van “saamhorigheid” hierin een grote rol. Dat er tijdens de schoonmaak eens een praatje gemaakt word is alleen maar iets wat wij willen stimuleren. Zo maakt onze Fleur iedere week een babbeltje met de dame waarvan zij het kantoor schoonmaakt iedere vrijdagochtend. ” Even bijpraten”.
Dit doet niet onder van het feit dat het team goede kwaliteit werk zal blijven leveren zoals wij van hen gewend zijn. Om de kwaliteit te waarborgen houden wij nauw contact met onze opdracht gevers en bespreken de ervaringen.

ONZE MEDEWERKERS:

Zijn vriendelijk en sociaal
Zijn zorgvuldig met uw eigendommen
Werken de met de opdrachtgever samengestelde checklist af
Doen net dat beetje extra!
Zijn verzekerd voor aanrichten evt schade
Kunnen snel schakelen in noodgevallen