INTERIEURONDERHOUD

Een schoon kantoor om goed voor de dag te komen is bijna iets wat vanzelfsprekend klinkt maar in theorie echter om een gestructureerde aanpak vraagt. Voor het verzorgen van uw interieuronderhoud bent u bij ons aan het juiste adres!

Een schone werkruimte biedt verschillende voordelen voor iedere organisatie en is essentieël voor een representatieve uitstraling. Daarnaast heeft een schone ruimte invloed op de werksfeer, productiviteit van medewerkers en het ziekteverzuim. Kortom, het is in vele opzichten van belang dat uw bedrijfsinterieur goed wordt onderhouden.

Bij het onderhouden van uw interieur bent u bij The Clean Group bij het juiste adres. Zo zorgen wij er dagelijks weer voor dat o.a. kantoren, sportscholen en horeca-gelegenheden weer goed voor de dag kunnen komen verzorgd door onze fijne schoonmaakhelden!

ONZE AANPAK

Wij stellen samen met u als klant een werkschema op zodat wij een op maat gemaakt schoonmaakplan hebben voor de desbetreffende locatie.
In dit gesprek wordt onder andere bepaalt op welke dag en op welk tijdstip de schoonmaak plaatsvindt en welke specifieke wensen er eventueel zijn. Uiteraard kunnen er afspraken worden gemaakt voor een passende flexibele aanpak als hier behoefte aan is.

Als de samenwerking daadwerkelijk van start gaat zorgen wij ervoor dat wij ten alle tijde de vinger aan de pols houden zodat de schoonmaak kwaliteit gewaarborgd blijft. Door deze betrokkenheid en periodieke controles pakken we alle eventuele verbeterpunten direct aan. Zo bieden wij u altijd het beste resultaat!

AANVULLENDE DIENSTEN

VOORRAADBEHEER: Als aanvullende dienst op regulier schoonmaakwerk bieden wij u de mogelijkheid om uw voorraadbeheer gedeeltelijk over te nemen.
Zo heeft u met ons nooit meer omkijken naar toiletpapier, handzeep, papieren handdoekjes of koffiebonen.

AFVAL SCHEIDEN: In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen kunt u met afval zowel op kleine als op grote schaal écht een enorm verschil maken. Jaarlijks produceert de gemiddelde ondernemer … kg afval waarvan .. % plastic is.
The Clean Group biedt u de mogelijkheid om uw organisatie milieubewuster in te richten door op tactische plekken scheidingsbakken te plaatsen.

TECHNISCHE ONGEMAKKEN: U zult met enige regelmaat voor kleine technische ongemakken komen te staan in en rondom uw bedrijfspand.
Kans is aanwezig dat uw organisatie nóg niet zodanig groot is dat hiervoor personeel in dienst is.
Voor het verhelpen van kleine technische problemen bieden wij u een gemakkelijke oplossing.